Kom i form hemma

 

Inte alla har lust eller möjlighet att lämna hemmet för att gå iväg och träna. Det kan handla om situationer där man känner sig obekväm att träna bland andra människor, men också om man t.ex. är ensamstående och behöver vara hemma med barnen. Ibland räcker inte heller tiden till och då kanske man bara hinner med ett 15 minuters pass på vardagsrumsgolvet innan det är dags att lägga sig.

Många människor är idag väldigt stillasittande på sina arbeten och därför är det viktigt att få in motion i vardagen. Att motionerna och träna är inte samma sak, men även lättare motion gör kroppen mer hälsosam och psyket lugnare.

När du tränar hemma kan du välja att antingen köpa hem redskap som gummiband eller vikter, men du kan också träna helt utan redskap och bara använda kroppsvikten. Vill man och har utrymme kan det vara bra att köpa en träningsmaskin, men det är egentligen ingenting som man behöver för att komma i form.

På internet hittar du mängder med bra träningstips och övningar för den som vill träna hemma. Vet du inte hur en övning ska utföras kan du alltid använda dig av videoklipp. Enkelt!